Indvielse af mooncars

1. april. En dag med sol over landet og det fik eleverne ud for at nyde det gode vejr. Ringsted Privatskole er en lille friskole, hvor alle elever kender hinanden, og hvor eleverne finder sammen på tværs af klasserne. Her nogle fra 2-3. klasse der hygger sig med nogle fra 8-9. klasse, og nyder den dejlige forårsvarme i solskinnet.

Der har gennem lang tid været snakket om, at skolen skulle have nogle mooncars. Det første alvorlige skridt i den retning blev taget med et loppemarked i efteråret, hvor overskuddet blev brugt som startkapital. Skolen lagde også et meget pænt beløb oveni, og dermed var grunden lagt.

Nu er der endelig indkøbt 2 stk., hvoraf den ene er med anhænger. Den 1. april blev de så taget i brug, og det var til stor glæde for både de mindste, men også for de lidt større børn. De blev flittigt brugt lige til SFO'en lukkede. Vi ser frem til, at de vil være med til at give eleverne motion og glæde fremover.